sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Alle 50 eurolla ruuat viikoksi

Edulliset ja maukkaat arkiruokavinkit helpottavat viikon ruokalistan suunnittelua. IS Ruokala antaa vinkit viikoittain arkisiin, edullisiin ja helppoihin resepteihin.



Annosten hinnat on laskettu pääraaka-aineen mukaan olettaen, että kodin ruokakaapista löytyvät perustuotteet, kuten öljyt, mausteet ja jauhot.



Maanantai
Broilerinugetit

Neljän hengen annos: 13,90 euroa

Tiistai
Hapankaalipiirakka

Neljän hengen annos: 7,90 euroa


Keskiviikko
Täytetyt kurpitsat

Neljän hengen annos: 13,50 euroa

Torstai
Uunilenkki

Neljän hengen annos: 7,50 euroa

Perjantai
Tomaattikeitto
Neljän hengen annos: 5,90 euroa


Katso alta edellisten viikkojen arkiruokavinkit:
Helposti & halvalla: häränhäntiä portterissa, perunagratiinia ja paahdettua valkosipulikeittoa
Helposti & halvalla: herne-lihamureketta, sienipastaa ja nakkikastiketta
Helposti & halvalla: valmista mm. sienipiirakkaa, kurpitsakeittoa tai kaalilaatikkoa
Helposti & halvalla: valmista mm. juuressosekeittoa ja uunilenkkiä
Helposti & halvalla: harissalla maustetut kasvispihvit ja lindströmminpihvejä
Helposti & halvalla: valmista kukkakaalikeittoa tai täytettyjä kesäkurpitsoja
Helposti & halvalla: mm. uunimunakasta ja bratwursteja
Helposti & halvalla: mm. risottoa ja kesäkalakeittoa
Helposti & halvalla: mm. katkarapulasagnea
Helposti & halvalla: mm. lohipastaa ja makkaravartaita
Helposti & halvalla: mm. makkarakastiketta, maissikeittoa ja salami-paprikakiusausta
Helposti & halvalla: mm. Nizzan salaatti kasviksista, sienipihvit ja sitruunanuudelit
Helposti & halvalla: mm. bolognesekastike, lehtikaalipesto ja kalapuikot
Helposti & halvalla: mm. lindströminpihvit, paistetut muikut ja falafelit
Helposti & halvalla: mm. gnoccheja ja kinkkupastaa
Helposti & halvalla: mm. nakkikastiketta ja hapankaalikeittoa
Helposti & halvalla: mm. salamipizzaa ja hernekeittoa


Nämä broilerinugetit ovat täyttä tavaraa, leivitetty broilerinfilee maistuu ranskalaisten ja currydipin kanssa.

Hapnkaalipiirakka on nopea ja helppo valmistaa.

Sanna Mansikkamäki