tiistai 17. syyskuuta 2013
Banaanikakku
2 munaa
2dl sokeria
1dl vettä
100g rasvaa
4rkl kaakaojauhetta
1,5tl leivinjauhetta
2,5dl vehnäjauhoja
1-2 banaania
Kiehauta vesi ja sulata siihen rasva. Jäähdytä. Vaahdota sokeri ja munat. Yhdistä kuivat aineet. Viipaloi kuorittu banaani. Lisää munavaahtoon vesirasva ja kuivat aineet siivilän läpi. Kaada puolet taikinasta leivitettyyn rengasvuokaan (1,8 l), laita väliin banaaniviipaleet ja kaada loput taikinasta vuokaan. Paista 175 asteessa n. 50 min.
Kumoa kakku jäähtyneenä.
Lisää kiloja saat tekemällä kakulle suklaakuorrutuksen;
2 rkl kuumaa, vahvaa kahvia
1 rkl margariinia
1 rkl kaakaojauhetta
½ tl vaniliinisokeria
1½ dl tomusokeria
Sulata rasva kuumaan kahviin. Sekoita joukkoon kaakao, tomusokeri ja vanilliinisoke