sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Vauva löytyi puistonpenkiltä

Vauva toimitettiin sairaalaan, jossa hänen todettiin voivan hyvin. Vauva sai sairaalassa varotoimenpiteenä antibiootteja, mutta vaikutti muuten olevan täysin kunnossa.

- Siitä on kauan, kun tällaista on viimeksi tapahtunut. Kaikki vastasyntyneille tehdyt testit ovat olleet kunnossa. Hän tekee kaikkia niitä asioita, joita vastasyntyneeltä voi odottaa. Hän nukkui yönsä hyvin, syö hyvin ja on tyytyväinen, kertoo kätilö Maria Wilson NHS Lothian -sairaalasta.

Sairaalassa tyttövauva nimettiin Charlotteksi. Vaikka hän on kunnossa on hän vastasyntyneeksi pienikokoinen, mikä saattaa viitata nuoreen äitiin.

Poliisi etsii äitiä

Charlotten löysi Lawrence Liddell Skotlannin poliisista.

- Vauva oli hyvin pieni ja kääritty huopaan. Paikan perusteella luulen, että äiti tarkoitti lapsen löydettäväksi pian. Luojan kiitos lapsi löytyi vahingoittumattomana.

Poliisi toivoo, että vauvan äiti ilmoittautuisi poliisille tai sairaalaan.

- Olemme todella huolissamme äidin terveydentilasta ja toivomme hänen hakeutuvan lääkärin luokse mitä pikimmiten. Pyydämme kaikkia, jotka tuntevat äidin, rohkaisemaan häntä menemään lääkäriin, toivoo ylitarkastaja Richard Thomas Skotlannin poliisista.