torstai 10. heinäkuuta 2014

Tangomarkkinat 2014 Seinäjoella



http://yle.fi/aihe/tangomarkkinat


http://www.tangomarkkinat.fi/seinajoen-tangomarkkinat-9-13-7-2014.html




Ensi kertaa tangolaulukilpailuun osallistunut helsinkiläinen Teemu Roivainen, 28, kertoi päättäneensä noin vuosi sitten olevansa valmis osallistumaan pitkään haaveissaan olleille Tangomarkkinoille. Ja hän lauloikin miesten tangolaulukilpailun finaalissa niin varmasti ja koskettavasti, että yleisössä ollut naisväki pyyhki vaivihkaa kyyneliä silmäkulmistaan. Pitkätukka sai tangoyleisöltä myös kiistatta illan raikuvimmat aplodit.

- Täytin tällä viikolla 28 vuotta ja ajattelin, että nyt alkaa olla elämänkokemusta takana sen verran, että voi tulkita uskottavasti tangoja, hän myhäili voittonsa selvittyä.

Sibelius-Akatemiassa musiikinopettajan koulutuksen saaneella Teemulla voi olla edessään huikea ja monipuolinen ura muunkin kuin tangon parissa. Hänellä on uskomattoman upea ääni, jonka lisäksi hän muun muassa soittaa pianoa, sekä säveltää ja sanoittaa omia kappaleita.i

- Vedän julkisuuden suhteen rajan työni ja yksityiselämäni välille. Jari Litmanen on tässä asiassa esikuvani: Hän on onnistunut pitämään yksityiselämänsä irrallaan julkisesta. Saaran kanssa teemme paljon keikkoja ja olemme muutenkin todella läheisiä, ei siinä sen kummempaa hän kuittasi.

30-vuotisjuhlavuottaan viettävillä Tangomarkkinoilla nähdään perjantaina upea juhlakonsertti, jossa nähdään liuta tangotähtiä vuosien varrelta. Lauantai-ilta huipentuu uuden Tangokuningattaren valintaan.
MIA MALMI