keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Äitiyspakkaus


Britannian prinssi Williamin ja Cambridgen herttuatar Catherinen esikoislapselle ennakkoon lähetetyn suomalaisen äitiyspakkauksen sisältö on herättänyt kummastusta maailmalla.

William ja Kate (SPLASHNEWS.COM)

Äitiyspakkauksen normaali tarvike on herättänyt kummastusta. (SPLASHNEWS.COM)
LISÄÄ AIHEESTA

Britit ihmettelevät: miksi suomalaisvauvat nukkuvat pahvilaatikossa?
LUE MYÖS

Kela selvittää äitiyspakkausten myymistä ulkomaille

Kela lahjoittaa äitiyspakkauksen Catherinelle ja Williamille

Yhdysvaltalaislehti Huffington Postin brittiversio sekä brittiläinen Daily Mirror veikkaavat, että äitiyspakkaukseen sisältyvät kondomit ovat vinkki siitä, että nyt kannattaa pitää hetki hengähdystaukoa ennen seuraavan lapsen alulle saattamista.

Kondomit äitiyspakkauksessa eivät kuitenkaan olleet erityinen vinkki juuri Katelle ja Williamille - ne ovat normaalistikin osa perinteistä äitiyspakkausta.

Suomalainen äitiyspakkaus on herättänyt viime aikoina runsaasti huomiota maailmalla. Ensin BBC kertoi suomalaisten tavasta laittaa lapsi nukkumaan pahvilaatikkoon, sen jälkeen äitiyspakkaus nousi uudelleen esiin, kun Kela lähetti äitiyspakkauksen Britannian hoviin pian syntyvälle kruununperilliselle.


Tämän jälkeen Kela sai runsaasti yhteydenottoja ulkomailta ihmisten halutessa ostaa suomalainen äitiyspakkaus. Nyt Kela selvittääkin, onko pakkausta mahdollista alkaa myydä ulkomaille.