sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Lentävä kylpylä ja muut lentoyhtiöiden ylellisimmät ykkösluokan palvelut

Keskiviikko 12.10.2016 klo 18.38

  

Ykkösluokassa lentävä saa enemmän jalkatilaa ja parempaa palvelua. Toisilla yhtiöillä tosin vielä näitäkin enemmän, kertoo news.com.
Tämän Emiratesin suihkutilan voi varata itselleen puoleksi tunniksi.
Tämän Emiratesin suihkutilan voi varata itselleen puoleksi tunniksi. (ALL OVER PRESS)
Maailmalta löytyy lentoyhtiöitä, jotka menevät varsin pitkälle ykkösluokan matkustajia hemmotellessaan. News.com esittelee ylellisimpiä lisäherkkuja.
1. Suihku lennolla
Emiratesin A380-lentokoneiden ykkösluokassa voi käydä suihkussa lennon aikana. Koneessa on suihkuhytti, jonka voi matkustaja voi varata itselleen puoleksi tunniksi. Omia pesuaineita ei tarvita, sillä koneesta löytyy kaikki tarpeellinen aina pöyheitä pyyhkeitä ja kylpytakkia myöten. Kun suihkuttelija palaa penkilleen puhdistuneena, tarjoillaan hänelle hedelmiä. Henkilökunta myös siivoaa suihkutilat aina peseytyjien välillä.
2. Parisängyllinen hytti
Singapore Airlines hemmottelee varakkaimpia matkustajiaan hyteillä, joiden sisustus ranskalaisten luksusjahtien suunnittelija Jean-Jacques Costenkäsialaa. Hytissä voi nukkua parisängyssä, ja matkustajat saavat tarvittavat toilettivälineet mukaansa. Peitot, tohvelit ja pyjamat ovat muotitalo Givenchyn mallistoa.
3. Viinikellari yläilmoissa
Viinien ystävän kannattaa lentää Lufthansalla, sillä saksalaisyhtiö kiinnittää ykkösluokan viinitarjontaan erityistä huomiota. Kuukausittain vaihtuva viinilista on laadittu yhdessä mestarisommelier Markus Del Monegonkanssa. Sillä on valittu erityisen harvinaisia ja laadukkaita juomia.
4. Kolmen huoneen sviitti
Etihadin ylellisyys on kolmen huoneen kokoinen sviitti, joka on suunniteltu kahdelle matkustajalle. Heillä on käytössään olohuone, makuuhuone ja oma suihku. Aamiainen tarjoillaan sänkyyn, ja muutenkin palvelu on priimaa. Sviitin asukkailla on käytössään oma hovimestari.
5. Luksusmenu
Air Francen ykkösluokassa hemmotellaan makuhermoja, sillä menujen takana ovat ranskalaiset julkkiskokit. Eri reiteillä on eri menu, joten vaikkapa Amerikan-lennoilla syödään toisenlaisia herkkuja kuin Euroopan-lennoilla.
6. Kylpylähoitoja yläilmoissa
Air Malta hemmottelee ykkösluokan matkustajia kylpylähoidoilla. Lennon aikana voi ottaa vaikkapa rentouttavan hieronnan, ja kuunnella samaan aikaan taustalla soivaa rauhoittavaa musiikkia. Asiakkaille jaetaan myös vartalonhoitotuotteita. Hoitoja antavat maltalaisen kylpyläketjun työntekijät. Palvelu on kuitenkin tarjolla vain osalla yhtiön lennoista.
Singapore Airlinesin hytissä on helppo unohtaa olevansa lentokoneessa.
Singapore Airlinesin hytissä on helppo unohtaa olevansa lentokoneessa. (ALL OVER PRESS)
MARIANNE ZITTING