sunnuntai 23. lokakuuta 2016


Hotelli Rantasipi Airport lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää

Näin majoitut Helsinki-Vantaan lentoasemalla – katso lista lähellä sijaitsevista hotelleista

Helsinki-Vantaan lentokenttähotellit tarjoavat erilaisia majoitusvaihtoehtoja ja matkailijoille räätälöityjä palveluja.

Hilton Helsinki Airport

Hilton Helsinki Airport on viiden tähden hotelli Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaali 2:n lähellä. Hotellissa on yli 300 huonetta. Hotellin palveluihin kuuluvat ravintola, baari, saunatilat sekä ympäri vuorokauden auki oleva kuntosali.
Lähteville matkustajille on lisäksi hotellissa omat lähtöselvityskioskit sekä lentojen aikatauluista kertovat opastaulut. Liikematkustajia palvelevat muun muassa business center ja kokoustilat.

GLO Hotel Airport

GLO Hotel Airport sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalissa 2. Hotellissa on 76 huonetta ja sinne voi saapua ympäri vuorokauden myös ilman varausta. Hotellista voi myös varata huoneen päiväkäyttöön joko neljäksi tai kahdeksaksi tunniksi kello 9-17 välisenä aikana.
GLO Hotel Airport -hotellin palveluihin kuuluvat esimerkiksi kuntosali, aulabaari ja business center. Aamiaista on saatavilla viereisestä Cesar’s Little Italy -ravintolasta. Finnair Plus -jäsenet saavat majoituksesta 10 prosentin alennuksen ja majoittuminen kerryttää pistesaldoa.

Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport

Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport sijaitsee noin 10 minuutin ajomatkan päässä lentoasemalta lähellä kauppakeskus Jumboa Kehä III:n varrella. Lentokentältä on maksuton bussikuljetus hotelliin.

Holiday Inn Airport
Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä lentokentältä.

Hotellin huoneista löytyy esimerkiksi tyynyvalikoima, silitysvälineet sekä kahvinkeitin. Hotellissa on baari ja ravintola, jossa tarjoillaan aamiaista jo kello 5 alkaen, jotta myös aamulennoilla lähtevät matkustavat ehtivät syödä ennen lähtöä. Liikematkustajille hotellissa on kokoustiloja sekä ilmainen langaton internetyhteys.

Break Sokos Hotel Flamingo

Break Sokos Hotel Flamingo löytyy Flamingo -viihdekeskuksesta kauppakeskus Jumbon vierestä. Lentokentälle matkaa kertyy noin 10 minuuttia.
Hotellissa on mahdollista virittäytyä lomatunnelmaan jo ennen matkaa, sillä viihdekeskuksessa on runsaasti tekemistä koko perheelle kuten vesipuisto, kylpylä, hohtominigolfia, elokuvateatteri ja paljon eri ruokakulttuureja edustavia ravintoloita.

Kylpylä Vantaan Flamingossa
Flamingossa voit kokeilla kylpyläpalveluja ennen tai jälkeen lentomatkan.

Hotellissa on satoja tilavia huoneita, joihin mahtuu koko perhe. Jos päivän aktiviteettien jälkeen ei jaksa lähteä ulos syömään, voi huoneisiin tilata ruokaa huonepalvelusta. Hotellin muihin palveluihin kuuluvat esimerkiksi pesulapalvelu sekä myymälä, josta saa juomia ja välipaloja sekä perushygieniatuotteita.

Rantasipi Airport Hotel

Lähellä lentokenttää ja Aviapoliksen juna-asemaa sijaitseva Rantasipi Airport Hotel on valittu monena vuonna Suomen parhaaksi kokoushotelliksi. Liikematkustajat arvostavat erityisesti hotellin monipuolisia kokoustiloja sekä niiden palveluja.
Liikematkustajien lisäksi hotelli palvelee myös esimerkiksi perheitä, joille on hotellin 300 huoneen valikoimassa omia perhehuoneita. Nälän yllättäessä vieraille on tarjolla ravintola sekä olohuonemaiseen tyyliin sisustettu aulabaari. Hotellista pääsee maksuttomalla kuljetuksella lentokentälle aikataulun mukaisesti.

Cumulus Airport

Cumulus Airport on alle 10 minuutin ajomatkan päässä lentokentästä. Ilmainen lentokenttäbussi liikennöi lentokentän ja hotellin välillä lukuun ottamatta klo 1.00–3.40 välistä aikaa yöllä. Hotellissa on lähes 300 huonetta, jotka tarjoavat lentomatkustajille kohtuuhintaista majoitusta.
Monissa huoneissa on lisävuodemahdollisuus ja lisämaksusta huoneissa majoittuvat myös lemmikkieläimet.

Hotelli Cumulus Airport
Cumulus Airport -hotellissa on tilavat huoneet, joihin saa myös lisävuoteen.

Hotellissa on ravintola ja aulabaari, jonka lisäksi asiakkaita palvelee myös ympäri vuorokauden auki oleva kauppa, josta saa virvokkeita, kuumia juomia ja pientä syötävää. Liikunnan ystäville on hotellissa kuntosali ja kesäaikaan hotellivierailla on mahdollisuus lainata polkupyöriä.

Bonus Inn Airport Hotel

Bonus Inn Airport Hotel sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja kävelyetäisyydellä kauppakeskus Jumbosta. Hotellin minibussi kuljettaa asiakkaita hotellin ja kentän välillä.
Hotellilla on myös yli 200 pysäköintipaikkaa ja palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti loman ajaksi niille asiakkaille, jotka yöpyvät hotellissa ennen matkaansa tai sen jälkeen.
Bonus Inn Airport Hotel on yli 200 huoneen hotelli, josta löytyy sopiva vaihtoehto kaikille aina yksin matkustavista nelihenkisiin perheisiin. Hotellissa on kokoustiloja ja tilaussauna porealtaineen, joita voi vuokrata liiketapaamisiin. Samasta rakennuksesta löytyvät myös autovuokraamo ja kampaamo.

Airport Hotel Pilotti

Airport Hotel Pilotti tarjoaa edullista majoitusta reilun 10 minuutin matkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Hotellissa on yli sata huonetta, joiden joukossa on perhe- ja allergiahuoneita sekä huoneita, joihin saa tuoda lemmikkieläimiä.
Huoneiden hintaan kuuluu ilmainen pysäköinti, lentokenttäkuljetukset, langaton verkkoyhteys ja aamiainen. Aikaisilla lennoilla lähtijät saavat halutessaan aamiaista jo kello 3.30 alkaen.
Teksti: Krista Ahonen
Kuvat: Restel, Anna Mäkelä