torstai 12. toukokuuta 2016

Lahtelainen Roux on vuoden ravintola

Tiistai 16.2.2016 klo 15.03
 
  
Suomen Gastronomien Seura on palkinnut lahtelaisen Rouxin Vuoden ravintola -tittelillä.
Roux on ensimmäinen tittelin saanut lahtelaisravintola.
Roux on ensimmäinen tittelin saanut lahtelaisravintola. (ROUX)
Seuran mukaan Roux on tehnyt pitkäjänteistä työtä korkealaatuisen klassisen ranskalaisen keittiötaiteen vaalimiseksi.
Roux on ensimmäinen tittelin saanut lahtelaisravintola. Se on toiminut yhdeksän vuoden ajan.
Vuoden ravintola -tunnustuksen kriteereinä ovat hyvä ja omaleimainen ruoka sekä erinomainen palvelu. Ravintolassa tulee olla myös hyvä hinta-laatusuhde, ja sen toiminnan on oltava pitkäjänteistä, tasalaatuista ja varmaa.
Palkintoa on jaettu vuodesta 1985 lähtien. Viime vuonna palkinnon sai helsinkiläinen SPIS.
STT