perjantai 24. helmikuuta 2017

110-vuotias nunna paljastaa pitkän ikänsä salat

Torstai 23.2.2017 klo 10.49
Italialaisnunna Candida Bellotti vietti maanantaina 110-vuotisjuhliaan

  • 110-vuotias nunna uskoo rakastavaan positiiviseen elämänasenteeseen.
  • Hänen mielestään asiat pitää hyväksyä sellaisina, kuin ne ovat
Sisar Candida kolme vuotta sitten 107-vuotispäivillään. Tuolloin hän pääsi juhlan kunniaksi tapaamaan paavia.
Sisar Candida kolme vuotta sitten 107-vuotispäivillään. Tuolloin hän pääsi juhlan kunniaksi tapaamaan paavia. (ALL OVER PRESS)
Iäkäs nunna vietti merkkipäiväänsä samaan kamilliaanien sääntökuntaan kuuluvien sisartensa seurassa. Huffington Postin mukaan merkkipäivä kiinnosti laajasti myös mediaa, ja sisarelta tietenkin udeltiin pitkän iän saloja.
Sisar Candidan tarjoamat neuvot olivat varsin yksinkertaisia: hän kehottaa ihmisiä rakastamaan ja hyväksymään elämän käänteet sellaisina, kuin ne sattuvat kunkin kohdalla olemaan. Eikä hän nyt puhu romanttisesta rakkaudesta, vaan pikemminkin positiivisesta elämänasenteesta.
- Rakastakaa, rakastakaa ja jatkakaa rakastamista, kertoi sisar paikalle saapuneille median edustajille.
- Uskokaa tulevaisuuteen ja tehkää niin paljon töitä kuin pystytte toteuttaaksenne unelmianne.
Sisar Candida kehottaa myös elämään onnellista elämää. Hänen mukaansa todellinen ilo syntyy siitä, että elämää arvostetaan juuri sellaisena kuin se on.
- Ihmisen on hyväksyttävä jokainen hetki joka tulee vastaan ja kiitettävä niistä.
Alma Bellotti syntyi vuonna 1907 Italian Veronassa. Nunna hänestä tuli jo 24-vuotiaana, ja tuolloin hän myös otti käyttöön nimen Candida. Sisaren elämään on mahtunut kaksi maailmansotaa, ja hänen elinaikanaan katolista kirkkoa on johtanut kymmenen paavia. Italian pääministereitä naisen elinvuosien aikana on ehtinyt olla 57.