sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Marry Me





Tulihan Eurovision laulukilpailuun valintakin tehtyä suomalisilta.Mielestäni hyvä iloinen show. Laulaja Krista Siegfrids on laittanut paljon likoon voittaakseen tämäniltaisen Uuden Musiikin Kilpailun finaalin ja päästäkseen edustamaan Suomea Euroviisuihin.
UMK-projekti on vaatinut runsaasti paitsi aikaa, myös rahaa, kun Krista on rakentanut Marry Me -kappaleensa ympärille valtavan show'n.
Suurimman osan kustannuksista Krista on maksanut itse.

- Maksan tanssijoille ja taustalaulajille omasta taskustani. En pysty maksamaan paljon, mutta onneksi kaikki ovat lähteneet mukaan suurella rakkaudella ja ilolla, joten kukaan ei tee tätä rahasta. Ja monet ovat auttaneet minua täysin vapaaehtoisesti, Krista sanoo.

Sen sijaan UMK-kilpailijoiden palkkio kisaan osallistumisesta on varsin pieni. Sillä ei kuitata Kristan näyttävän show'n kuluja - lähimainkaan.

Lauantain finaalissa Kristalla on taustalaulajiensa lisäksi mukanaan lavalla 12 tanssijan ryhmä. Koreografian esitykseen on tehnyt
Reija Väre.

- Olen alusta asti halunnut tehdä tästä hyvän ja viihdyttävän show'n, koska haluan tarjota ihmisille iloa ja hyvän fiiliksen, Krista sanoo.