tiistai 12. helmikuuta 2013

Vuoden ravintola

Suomen gastronominen seura on valinnut helsinkiläisen Chef & Sommelierin Vuoden ravintolaksi 2013.

Seuran mukaan ravintola ansaitsee palkinnon, koska se suhtautuu intohimoisesti sekä raaka-aineisiin että palveluun.

Ravintolassa käytetään runsaasti luomutuotteita ja reilun kaupan tuotteita. Henkilökunnan tiedetään myös käyvän itse poimimassa vihanneksia ja yrttejä omalta pelloltaan Sipoossa.

Viime vuonna titteli myönnettiin helsinkiläiselle ravintola Murulle. Tunnustus on jaettu aiemmin 26 kertaa.

Suomen gastronominen seura on perustettu vuonna 1945. Sen tavoitteita ovat ruoanvalmistustaidon kehittäminen ja ruokakulttuurin nostaminen.

Ruokakulttuuria vaaliva seura perustettiin vuonna 1945. Siihen kuuluu noin 300 jäsentä.