torstai 30. huhtikuuta 2015

Uni

New Yorkin uusin kylpyläpalvelu: Unihoidot

Torstai 30.4.2015 klo 19.17

  
Univaikeuksista kärsiville kaupataan uudenlaisia palveluita, kertoo Fox News.
Unen merkitys on otettu huomioon myös matkailupalveluja suunniteltaessa.
Unen merkitys on otettu huomioon myös matkailupalveluja suunniteltaessa.(MOSTPHOTOS)
New Yorkin kylpylät tarjoavat nyt erilaisia hoitoja, joilla unettomuutta voi lievittää. Kylpylässä voi myös pistäytyä ottamaan nokoset viimeisen päälle suunnitelluissa olosuhteissa.
Yelo Cabin -kylpylässä on unihoitoja varten rakennettu huone, jossa voi ottaa torkut painottomassa tilassa kellumista jäljittelevässä lepotuolissa. Huoneen valaistusta voi säädellä lempiväreihinsä, ja tilaan saa halutessaan myös täydellisen pimeyden. Kylpylän verkkosivujen mukaan torkkuihin voi yhdistää myös rentouttavia tuoksuja tarjoavaa aromaterapiaa, ja torkkuja peitetään pehmeällä kashmirvillalla.
Palvelun hinta on dollari minuutilta. Huoneen voi varata 20-40 minuutin mittaisia nokosia varten.
Hotellissa unitiimi
Benjamin-hotellikin tarjoaa asiakkailleen unipalveluja, ja sen palkkalistoilta löytyy erityinen unitiimi, johon kuuluu muun muassa lääketieteen professoriRebecca Robins. Hän tarjoaa hotellin asiakkaille unikonsultaatiota.
Google-mainokset
Halvat lentoliput
Löydä halvat lennot helposti. – Etsi ja osta!
www.momondo.fi/Lennot
Älä perusta omaa yritystä
Eezyn avulla toimit ilman yrittäjän velvollisuuksia. Helppoa, tutustu!
helpompi-vaihtoehto.eezy.fi
Hotelli on luonut asiakkailleen tarjoamansa uniohjelman yhdessä Cornellin yliopiston asiantuntijoiden kanssa. Hotellin uniterapiaan kuuluu täyspimennetty huone ja kasvoille laitettava uninaamio. Pään alle voi valita yhden kymmenestä erilaisesta tyynystä. Niistä yksi on tuutulaulutyyny, joka soittaa asiakkaan mielimusiikkia. Soittolista poimitaan hänen mobiililaitteestaan. Yksi tyynyistä on muotoiltu kuorsausta ehkäiseväksi, ja tarjolla on myös esimerkiksi raskaana olevilla tai vatsallaan nukkuville suunniteltuja tyynyjä.
Hotellissa on muistettu myös univaikeuksista kärsiviä lapsiasiakkaita. Ohjelmaan kuuluu myös heille suunnattuja palveluja.
MARIANNE ZITTING
T
Klikkaa T, jos artikkeli on mielestäsi tärkeä?