sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Häät Tuurissa

Tuurin Tarzan sai Janensa - kuvat ja tunnelmat hääseremoniasta!

Lauantai 20.6.2015 klo 19.14
http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1434855301350.html
  
Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen loihti Janelleen satumaiset häät.
Vihkimisen jälkeen Vesa ja Jane suutelivat toisiaan raikuvien aplodien saattelemina.
Vihkimisen jälkeen Vesa ja Jane suutelivat toisiaan raikuvien aplodien saattelemina. (KALLE LYDMAN)
Vesa Keskinen, 47, on nyt onnellisesti naimisissa brasilialaisen Janensa kanssa. Pari vihittiin Keskisen kartanon pihalla juhannuspäivän iltana. Paikalle oli kutsuttu lähimmät sukulaiset ja ystävät.
Hääjuhlaa varten Keskisen kartanon pihamaalle oli rakennettu amerikkalaistyylinen ruusuin koristeltu häämaja, jonka katoksen alla sulhanen odotti rakkaimpaansa kesäsateen ropistessa kutsuvieraiden sateenvarjoihin.
Juhla käynnistyi sadeasuisten hääbändiläisten kajauttaessa ilmoille sulosäveliä. Keskisen kartanolta juhlapaikalle johtaneita rappusia pitkin asteli pariskunnan pian kaksi vuotta täyttävä Maria tytär yhdessä Janen äidin kanssa. Morsiusneito-Marialla oli yllään kaunis valkoinen pitsimekko ja kutreillaan vaaleanpunainen ruususeppele.
Urheiluautosta alttarille
Häävieraiden joukossa ihmeteltiin tovi, missä morsian mahtoi viipyä, sillä Jane ei ilmestynyt rappusille tyttärensä vanavedessä. Kartanon eteen kurvasi kuitenkin Vesan punainen Ferrari, jota tuleva vaimo ajoi. Pian Jane astelikin pyöristynyttä vatsaansa kauniisti korostavassa pitsiunelmahääpuvussa alttarilla odottavaa Vesaa kohti. Parin toinen lapsi syntyy tänä kesänä.
Vihkitilaisuutta säesti viereiseltä lammelta kantautuvien lokkien railakas ääntely. Parin vihkikaava ei ollut kovin pitkä. Pastori esitti osan puheestaan portugalia äidinkielenään puhuvalle Janelle englanniksi. Papin kysyessä tärkeän kysymyksensä sekä morsiamelta että sulhaselta, vastasivat molemmat raikuvasti "tahdon".
Jane asteli pyöristynyttä vatsaansa kauniisti korostavassa pitsiunelmahääpuvussa alttarilla odottavaa Vesaa kohti.
Jane asteli pyöristynyttä vatsaansa kauniisti korostavassa pitsiunelmahääpuvussa alttarilla odottavaa Vesaa kohti. (KALLE LYDMAN)
Pariskunnan tytär Maria jaksoi olla kiltisti lähes koko toimituksen ajan. Vierasjoukossa hilpeyttä aiheuttanut pieni kiljaisu kuitenkin kuultiin, sillä Maria ei tahtonut luopua pienestä sateenvarjostaan sateen hellittäessä.
Liitto sinetöitiin suudelmalla
Vihkimisen jälkeen Vesa ja Jane suutelivat toisiaan raikuvien aplodien saattelemina. Häävieraat kohottivat maljat vastavihitylle parille. Vesa piti Janea kainalossaan ja kaksikko hymyili leveästi siirtyessään juhlavien hevosvankkurien kyytiin. Myös Maria kapusi isänsä ja äitinsä väliin. Vankkurit kuljettivat onnellisen näköisen pariskunnan ravintolaan, jossa hääjuhlat jatkuivat medialta suljetulla illallisella.
Vesa kertoi ennen häitään Iltalehdelle olevansa varma siitä, että Jane on hänen elämänsä nainen.
Google-mainokset
Citroën pakettiautot
Jumpy - uusi ilme, linjakas tyyli. Valmiina suurempiin haasteisiin.
www.citroen.fi
Gluteenittomat tuotteet
Hannun 100% gluteenittomat leivät nyt kaupoissa, maista ja ihastu!
www.hannungluteeniton.fi
- En ollut koskaan aiemmin kokenut vapautta parisuhteessa. Koko ikäni olin parisuhteissa kokenut olevani syyllinen jollain tavalla. Lähinnä Kyläkaupan takia. Aina myöhässä tai töitä mukana kotona. Nyt minua arvostetaan, että teen töitä Kyläkaupan lisäksi vielä kotonakin niin keittiössä kuin makuuhuoneessakin. Hän näkee asiat tavalla, joka on minulle kaikki kaikessa. Minä saan vapaasti tehdä töitä ja hän vastaavasti tukee minua pitämällä huolta kodistamme kaikin tavoin. Keskenäinen aito arvostus vakuutti minut. Arvostus, joka antoi ja antaa molemmille vapauden olla oma itsensä, Vesa ylisti rakastaan.
Vesa piti Janea kainalossaan ja kaksikko hymyili leveästi siirtyessään juhlavien hevosvankkurien kyytiin.
Vesa piti Janea kainalossaan ja kaksikko hymyili leveästi siirtyessään juhlavien hevosvankkurien kyytiin. (KALLE LYDMAN)
Vesa kertoi ennen häitään Iltalehdelle olevansa varma siitä, että Jane on hänen elämänsä nainen.
Vesa kertoi ennen häitään Iltalehdelle olevansa varma siitä, että Jane on hänen elämänsä nainen. (KALLE LYDMAN)
TANJA KORPELA
tanja.korpela@ilmedia.fi
TUURI