torstai 12. marraskuuta 2015

Perhe ja lapset tekee onnelliseksi



Joanne Scollard-Kerr on nyt 43-vuotias ja ikionnellinen neljästä lapsestaan. Vasemmalla Pippa, sylissä Theo, Drew ja Spencer.

Brittiläinen äiti sai vihdoin haluamansa suurperheen – maksoi 100000 euroa ja kesti 14 vuotta

Laihduta 5kg / viikko
Maailmalla suosittu laihdutuskuuri nyt Suomessa. Takuulla toimiva.
Hedelmöityshoito
– Käytin hedelmöityshoitoihin lähes 100 000 euroa, mutta tulin raskaaksi vasta kun löysin todellisen rakkauden, sanoo brittinainen.
Joanne Scollard-Kerr oli menestyvä IT-asiantuntija. Oli kuitenkin yksi asia, josta Scollard-Kerr haaveili uraa enemmän: hän halusi äidiksi. Tapauksesta on kertonut brittiläinen Mirror verkkosivuillaan.

26-vuotiaana Joanne Scollard-Kerr oli naimisissa. Hän ja hänen miehensä yrittivät kaksi vuotta saada lasta luonnon menetelmällä, mutta aloittivat koeputkihedelmöityshoidot, kun Joanne Scollard-Kerr oli 28-vuotias.

Ensimmäinen hoito ei tuottanut tulosta. Toinen hoito onnistui, mutta johti keskenmenoon. Pariskunta käytti kaikki säästönsä ja otti lainaa vielä seitsemään koeputkihedelmöityshoitoon, mutta tuloksetta. Avioliitto päättyi 2005 kestettyään seitsemän vuotta.

Se ei lannistanut Joannaa. Hän myi talonsa ja matkusti ympäri Eurooppaa hoidoissa, ja oli toiveikas vielä 40-vuotiaana. Joanne löysi lupaavan klinikan Englannista, ja ennen seuraavaa hoitokierrosta päätti lähteä lomalle Ibizalle. Siellä, vuonna 2011, hän tapasi nykyisen miehensä Neilin. Joanne ei halunnut enää käyttää luovuttajien spermaa, vaan antoi suhteen kehittyä. Pian pariskunta päätti yrittää lasta yhdessä.

Tulin raskaaksi vasta kun löysin todellisen rakkauden.
– Ystäväni sanoi minulle, että ehkä kohtalolla oli minua varten tämä suunnitelma. Että minun piti ensin löytää rakkaus. Kuka tahansa, joka haaveilee lapsista, haluaa näiden pääsevän rakastavaan suhteeseen. Tulin raskaaksi vasta kun löysin todellisen rakkauden, Joanne sanoo.

Vuosi tapaamisen jälkeen pari oli kihloissa ja käytyään koeputkihedelmöityksessä Ateenassa Joanne odotti perheen yhteistä tytärtä Pippaa. Pippa on nyt kolmevuotias.

Kolmoset olivat yllätys

Joanne halusi kuitenkin suuremman perheen, joten hoidot jatkuivat. Ja kolme seuraavaa hoitoa päättyivät keskenmenoon. Sen jälkeen Joanne päätti, että seuraava, jo 17. hoitokierros olisi viimeinen. Kuin ihmeen kaupalla hoito onnistui ja tämän vuoden huhtikuussa Joanne oli raskaana.

Yllätys oli melkoinen, kun ultraääni paljasti, että kohdussa varttui peräti kolme sikiötä.


–Oli hyvä, että ultraäänitutkimuksissa olin makuullani. Muutoin olisin pyörtynyt kuultuani odottavani kolmosia, Joanne sanoo.

Synnytys kesällä ei ollut helppo, Joanne oli jo 42-vuotias ja kolme poikavauvaa syntyivät seitsemän viikkoa etuajassa. Nyt perhe ja kaikki neljä lasta ovat kotona. Huiske on melkoinen.

Joanne kertoo, että IVF-hoitoihin eli koeputkihedelmöityshoitoihin meni kaikkiaan 70 000 puntaa, noin 100 000 euroa, mutta lapset ovat sen arvoisia.


Joanne Scollard-Kerr on nyt 43-vuotias ja ikionnellinen neljästä lapsestaan. Vasemmalla Pippa, sylissä Theo, Drew ja Spencer.