tiistai 13. joulukuuta 2016

Koska on halvinta lentää Thaimaahan? Katso hintavertailu!

Tiistai 13.12.2016 klo 15.55

  

Hinnoissa on eroja - katso mikä on edullisin aika lentää Thaimaahan talvilomalle.
Thaimaan-lentojen hinnat ovat laskeneet kun kilpailu on lisääntynyt.
Thaimaan-lentojen hinnat ovat laskeneet kun kilpailu on lisääntynyt. (ALL OVER PRESS)
Lentoja Thaimaahan saa Suomesta juuri nyt edullisemmin kuin koskaan. Uusien yhtiöiden saapuminen markkinoille on lisännyt kilpailua ja laskenut hintoja - Finnairin suorien lentojen lisäksi Suomesta pääsee Bangkokiin yhdellä vaihdolla esimerkiksi Qatar Airwaysilla ja Norwegianilla.
Edullisesti lentoja Bangkokiin tarjoavat usein myös esimerkiksi Cathay Airways, Ukraine Airlines, Turkish Airlines, Aeroflot ja Air China. Lennoissa on aina yksi tai useampia välilaskuja.
Halvinta on lentää Thaimaan pääkaupunkiin Bangkokiin, josta matkaa voi jatkaa helposti rantakohteisiin joko lentäen tai maateitse. Suomesta voi lentää suoraan myös Phuketin ja Krabin lentokentille.
Joulun ja uuden vuoden sesonki nostaa luonnollisesti lentohintoja. Joulun ja vuodenvaihteen aikaan matkustava saa varautua maksamaan lennoistaan reilusti enemmän kuin syksyllä tai keväällä lomaileva.
Mahdollisimman halvalla Thaimaahan haluavan kannattaa odottaa maaliskuuta, jolloin edullisia lentoja löytyy helpoiten. Juuri nyt Finnairin suoria lentoja Helsingistä Bangkokiin on tarjolla edullisimmillaan reilulla 500 eurolla.
Katso alta hintaesimerkit tuleville kuukausille!
Joulukuussa Thaimaahan
Tammikuussa Thaimaahan
Helmikuussa Thaimaahan
Maaliskuussa Thaimaahan
Löydä halvat lennot Thaimaahan Rantapallon lentohaun avulla!
TEKSTI: MARIA HIETALA / RANTAPALLO.Fi