tiistai 13. joulukuuta 2016

Lucia-mummo 2016

Kuvaus ja editointi: Noora ja Nea Knapp
Vuoden 2016 Lucia-mummon äänestys on alkanut. Ehdolla on viisi Jussinpihan päiväkeskuksen asiakasta, joiden joukosta voittaja valitaan yleisöäänestyksellä.
ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT!
Äänestysaikaa on 12.12. asti, ja voittaja kruunataan Lucia-juhlassa Jussinpihassa tiistaina 13.12. klo 15 alkavassa juhlassa. Äänestyskuponki löytyy Matti ja Liisa -lehdestä. Ja äänestää voi myös tämän sivun alareunan lomakkeella.
Mummot myös Facebookissa: https://www.facebook.com/LuciamummoOfficial/
LUE LUCIA-MUMMOJEN ESITTELYT TÄSTÄ:
Powered by
Publish for Free
Lapinlahdella vuonna 2010 aloitettu Lucia-mummoperinne on levinnyt eri puolille Suomea. Lucia-mummoa valitaan muun muassa Kokkolassa, Vaasassa, Kirkkonummella ja Turussa. Viime vuonna jopa Tervossa.
Ensimmäinen Lucia-mummo, Kaija Vidbom, valittiin päiväkeskuksen asiakkaiden kesken. Vuodesta 2011 Lucia-mummo on valittu yleisöäänestyksellä Matin ja Liisan kautta. Siitä alkaen Lucia-mummoiksi on kruunattu Elsa Ruuskanen vuonna 2011, Eeva Sutinen 2012, Else Järvilehto 2013,  Aino Tikkanen 2014 ja Elvi Pekkarinen 2015.

Äänestä Lucia-mummoa alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla ehdokkaan nimi ja numero Palautteesi-laatikkoon. Ja oma nimesi yhteystietolaatikkoon.
Kommenttilaatikko on tarkoitettu ainoastaan keskusteluun aiheesta – ja terveisille!