tiistai 11. huhtikuuta 2017

Vielä ehdit viettää pääsiäisen laivalla - katso parhaat risteilytarjoukset

Tiistai 11.4.2017 klo 14.55
Haluatko matkoille pääsiäiseksi, mutta budjetti ei veny kalliisiin ranta- tai kaupunkilomiin?
Risteilymatka on helppo tapa viettää pääsiäinen poissa kotoa.
Risteilymatka on helppo tapa viettää pääsiäinen poissa kotoa. (MOSTPHOTOS)
Risteily Itämerellä on mainio tapa juhlistaa pitkiä vapaita edullisesti. Katso halvimmat pääsiäisristeilyt!
Pääsiäisen vapaat sopivat mainiosti risteilyä varten, ja juhlapyhän neljän vapaapäivän vuoksi voit yhdistää risteilyyn lisäksi vielä päivän tai parin mittaisen kaupunkiloman. Maisemanvaihdos ja pari meripäivää antavat mahdollisuuden ladata akkuja ja irtautua arjesta ilman stressiä.
Pääsiäisristeilyllä voi ottaa rennosti, sillä risteilyjen avainsana on helppous. Laivan ravintolat huolehtivat pääsiäisen illallisesta eikä siivoamistakaan tarvitse miettiä mukavissa hyteissä.
Helpoimmat pääsiäiskohteet risteilymatkustajille ovat Tukholma ja Tallinna. Ruotsin pääkaupungissa Tukholmassa on helppo viettää pääsiäisristeilyn mahdollistamana yksi tai kaksi päivää riippuen lähtöpäivästä, ja sen aikana kaupunkiin ehtii tutustua huomattavasti muutaman tunnin mittaista vierailua paremmin.

Artikkeli jatkuu ilmoituksen jälkeen

Myös Tallinna on mainio pääsiäiskohde, sillä edullisesta hintatasostaan tutun kaupungin palvelut hemmottelevat matkailijoita myös pyhien aikaan. Etelänaapuriin suuntautuva laivaliikenne on vilkasta pääsiäisenä, mutta nopeimmille on saatavilla vielä edullisia pääsiäisristeilyjä. Laivamatka Tallinnaan taittuu nopeimmillaan vain parissa tunnissa, joten varsinaiseen kaupunkilomailuun jää runsaasti aikaa. Tarjolla on esimerkiksi myös iltaristeilyjä, joilla voit viettää laivalla myös pidemmän tovin.
Tallinna, Silja Europa, lähtö Helsingistä to 13.4.2017 alk. 9 € / 1 yö
Tukholma, Baltic Princess, lähtö Turusta la 15.4.2017 alk. 12 € / 1 yö
Katso kaikki pääsiäisen risteilytarjoukset Rantapallon risteilyhausta!
INKA KHANJI/RANTAPALLO.FI

nauhakuva