tiistai 15. marraskuuta 2016

5 kylpylävinkkiä Tallinnaan - näissä paikoissa pääset helposti hemmoteltavaksi

Keskiviikko 2.11.2016 klo 20.52

  

Tallinnan lukuisat kylpylät tekevät kaupungista rentouttavan lomakohteen. Katso viisi kylpylävinkkiä hemmottelulomalle!
Tallinnasta löytyy monia ihania kylpylöitä.
Tallinnasta löytyy monia ihania kylpylöitä. (MOSTPHOTOS)
1. Viimsi spa
Tallinnan keskustan ulkopuolella, noin 15 kilometrin päässä vanhastakaupungista sijaitseva Viimsi Spa sopii koko perheelle. Kylpylä tarjoaa omat palvelut niin lapsille kuin aikuisillekin, ja tarvittaessa perheen pienimmistä huolehditaan vanhempien rentoutuessa.
Viimsi Spassa on saunakeskus, vain aikuisille tarkoitettu K-18-kylpylä sekä terveys- ja kauneuskeskus, jossa voi nauttia hoidoista kaikessa rauhassa.
2. Kalev Spa
Vuonna 2005 valmistunut Kalev Spa -kylpylähotelli sijaitsee aivan Tallinnan vanhankaupungin laidalla. Kylpylähotellin palveluihin kuuluvat vesipuisto ja liikuntakeskus takaavat aktiivisen vierailun, sillä matkan aikana voi nauttia myös kuntosalin ja ohjattujen tuntien valikoimasta.
Kalev Span kauneudenhoitopalvelut huolehtivat asiakkaista päästä varpaisiin: kauneushoitola tarjoaa kampaamopalveluiden lisäksi myös hierontaa sekä vartalonhoitopalveluja kaikenikäisille.
3. Elemis Day Spa
Tallinnan vanhankaupungin sydämessä sijaitsevan luksushotelli Telegraafin yhteydessä toimiva Elemis Day Spa -kylpylä on varma paikka, jos tavoitteenasi on saada viiden tähden kylpyläelämys.
Tunnelmallisessa kylpylässä on kolme uima-allasta, poreallas, tavallinen sauna sekä höyrysauna ja tietysti mahdollisuus hoitoihin. Kaikki hoidot tehdään brittiläisen Elemiksen laadukkailla kylpylätuotteilla.
4. Pürovel Spa
Viiden tähden luksushotelli Swissotel tarjoaa pienen terveyspalveluihin erikoistuneen kylpylän, joka sopii erityisesti urheilua rakastaville rentoutujille. Alpeista inspiroituneessa kylpylässä ovat käytössä ainoastaan sveitsiläiset kauneudenhoitotuotteet, ja jopa asiakkaille tarjottava vesikin on peräisin Alpeilta.

ARTIKKELI JATKUU ILMOITUKSEN JÄLKEEN

Kylpylässä on sisäuima-allas ja sauna sekä kaksi hoitohuonetta, minkä lisäksi korkeatasoisissa liikuntatiloissa on mahdollista saada henkilökohtaista valmennusta.
5. Zen Spa
Niin ikään Tallinnan korkeatasoisimpien hotellien joukkoon kuuluva Von Stackelberg pitää sisällään pienen ja tunnelmallisen Zen Spa -kylpylän, jossa on ainoastaan kolme hoitohuonetta. Kahden yhden hengen ja yhden kahden hengen hoitohuoneiden lisäksi kylpylässä on myös sauna sekä Zen-allas.
Asiakkaat hoidetaan luonnonmukaisilla ja täysin luonnollisilla tuotteilla, ja kylpylän käyttämät kosmetiikkasarjat ovat tarkkaan valittuja.
Löydä edullinen risteily Tallinnaan Rantapallon risteilyhaun avulla.
INKA KHANJI/RANTAPALLO.FI