maanantai 7. marraskuuta 2016

Mökki-ihmisten katseet kääntyvät jo pohjoiseen - tätä Lappi tarjoaa

Torstai 3.11.2016 klo 16.20

  

Lapista haetaan loma-asuntoja eniten loka-joulukuussa.
Lapin loma-asuntohakujen osuus on suurimmillaan loka-joulukuussa, ja kunnista suositummat ovat Kittiä, Kolari ja Inari, selviää Etuovi.comin tilastoista.
Etuovi selvitti, millaisia loma-asuntoja Lapissa on tarjolla. Ja löytyyhän niitä: niin erämajoja, edustushuviloita kuin rivitaloasuntoja perheillekin. Hiihtokeskusten lomakylistä löytyy taas lomaosakkeita aivan hiihtohissien läheisyydestä.
Kittilä


Carola Rytsölän sisustamassa arvohuvilassa on asuinpinta-alaa hulppeat 300 neliötä. Huvila on myynnissä yhdessä Saariselällä sijaitsevan huoneiston kanssa. Huvilalta on näköalat suoraan laskettelukeskukseen. Kokonaisuudella on hintaa 1 860 000 euroa.


Tämä kelohonkamökki sijaitsee puolentoista kilometrin päässä Levin keskustan palveluista. Mökistä näkyy tunturi. Pinta-alaa mökissä on 49 neliötä ja hintaa mökillä on 128 000 euroa.


Tämä kolmen rakennuksen kelohonkakokonaisuus sijaitsee Ounasjokivarressa. Mökkiin kuuluu oma ranta. Asuinpinta-alaa mökistä löytyy 108,5 neliötä ja hintaa sillä on 179 000 euroa.
Kolari

Tämän mökin läheisyydestä löytyy niin hiihtolatuja kuin lentokenttäbussin reittikin. Kelohonkainen paritalohuoneisto sijaitsee Ylläsjärven kylässä, Palovaaran alueella. Huoneiston pinta-ala on 52 neliötä ja hintaa sillä on 109 500 euroa.

Äkäslompolossa kelohonkarakenteisessa rivitalossa on kaupan kaksio, joka sijaitsee valaistun ladun ja hiihtobussipysäkin läheisyydessä. Asunnon alakerrassa on muun muassa suksienhoitotila. Asuinpinta-alaa kaksiossa on 57 neliötä ja hintaa sillä on 223 000 euroa.

Yllästunturin juurella sijaitsevassa 'alppikylässä' sijaitseva vapaa-ajanasunto sijaitsee aivan gondolihissin vieressä. 73 neliön lomahuneistolla on hintaa 185 000 euroa.

ARTIKKELI JATKUU ILMOITUKSEN JÄLKEEN

Inari

Tämä mökki sijaitsee Kaamasjoen varrella ja siihen kuuluu omaa rantaa 1,2 kilometriä. Erämaja sijaitsee Inariin ja Norjaan kulkevan moottorikelkkareitin varrella. Mökiltä on 10 kilometriä matkaa Paistunturin erämaa-alueelle. Mökin asuinpinta-ala on 40 neliötä ja se maksaa 72 000 euroa.


Saariselän 'alppimaisemissa' Kelotähti-nimisessä asunto-osakeyhtiössä sijaitsee 52 neliön lomahuoneisto varastoineen ja suksien hoitohuoneineen. Lomahuoneistolla on hintaa 198 000 euroa.


Ivalojoen alasaaressa sijaitsevassa pyöröhirsimökissä asuinpinta-alaa on 26 neliötä, ja pihapiirissä on toinen rakennus. Mökillä on hintaa 30 000 euroa.

Lue lisää:
Iltalehti ja Etuovi.com kuuluvat samaan Alma Media -konserniin.