tiistai 15. marraskuuta 2016

Muista myös hemmottelu!

Tiistai 11.11.2008 klo 12.08

  

Kanaria on muutakin kuin aurinkotuoli altaan reunalla. Uudet kylpylät tarjoavat ihania hoitoja. Iltalehti testasi upean Thalasso-kylpylän Melonerasissa.
Thalasson ikkunoista aukeaa huikea merinäköala.
Thalasson ikkunoista aukeaa huikea merinäköala. (RIITTA HEISKANEN)
lisää aiheesta
Luksus maksaa
Kylpylälomailu on ollut jo pitkään nouseva trendi Kanariansaarilla. Sekä Teneriffalta että Gran Canarialta löytyy useita tasokkaita kylpylöitä. Kaikilla matkanjärjestäjillä on valikoimissaan kylpylähotelleja. Usein kylpylän palvelut ovat edullisempia hotellivieraille. Vaikket olisikaan kylpylähotellin asiakas, voit marssia kylpyläpuolelle huoletta sisään. Useimpien kylpylöiden palvelut ovat avoinna kaikille.
Jos olet Thaimaassa tottunut edullisiin kylpylä- ja hoitohintoihin, voi hintataso Kanariansaarilla yllättää. Hinnat voivat olla jonkin verran edullisempia kuin Suomessa, mutta useimmiten ei. Samalla rahalla saa kuitenkin Kanariansaarilla tasokkaamman ja pidemmän hoidon.
Lähde: Finnmatkojen toimitusjohtaja Peik Martin
1. Corallium Thalasso
Kolme vuotta sitten valmistunut Lopesan Vill Del Conde Resortin Corallium Thalasso -kylpylä tarjoaa ylellisyyttä monissa eri muodoissa.
- Hoidot ja hyvinvointi ovat ihmisille yhä tärkeämpiä asioita. Muutamia vuosia sitten täällä ei vielä ollut montaa hoitolaa, kylpylän johtaja Christina Lorenzo kertoo Iltalehdelle.
Kylpylän kaikissa altaissa on merivettä, joka ei sisällä klooria. Pääallasta ympäröivät lämmitetyt tuolit houkuttelevat ja tuovat ihanan rentoutuneen olon.
Hemmottelua voi jatkaa saunoissa, joita on kolme erilaista. Suomalaista puusaunaa on pakko testata: ovatko löylyt yhtä hyvät kuin kotipuolessa? Kokeilemisen arvoinen on ehdottomasti myös kelluntahuone, jossa tunnelman viimeistelevät erityinen valaistus ja rauhoittava musiikki.
Kylpylä tarjoaa lisäksi monenlaisia hoitoja. Hoitohuoneiden ikkunoista aukeaa huikea näköala merelle. Erilaiset hieronnat, aromaterapiat ja hoidot saavat hetkessä virittäytymään lomatunnelmaan.
Hemmotteluhetken jälkeen on mukava istahtaa hoitolan omaan kahvilaan, jossa tarjoillaan tuoreita ja terveellisiä välipaloja.
Kylpylän kaikissa altaissa on merivettä.
Kylpylän kaikissa altaissa on merivettä. (RIITTA HEISKANEN)
Hintataso: 2,5 tunnin hoito, johon kuuluu rentoutushoito, antiage-hoito ja kiinteyttävä hoito, 150 euroa.
2. Grand Hotel Residencia
Grand Hotel Residenciasta on 200 metriä Maspalomasin hiekkadyyneille ja rantaan. Boutiquehotellilla on oma kylpylä- ja hoitokeskus.
Hoidot: Kauneushoitojen lisäksi muun muassa Thalasso-terapiaa, vesihierontaa, mutakylpyjä, hierontaa, itämaisia Rasoul-höyrykylpyjä ja Kleopatran maito- ja hunakylpyjä sekä perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoitomuotoja ja fysioterapiaa.
Hintataso: Kallis

ARTIKKELI JATKUU ILMOITUKSEN JÄLKEEN

3.Cordial Mogán Playa
Vuonna 2004 rakennetun hotelli Cordial Mogan Playassa on Inagua-niminen kylpyläkeskus. Hotelli sijaitsee Puerto de Moganin kalastajakylässä.
Hoidot: Muun muassa kylmähuone jäälähteineen, höyry- ja porekylpyammeita, Kleopatran kylpy sekä mutaterapiaa. Hierontavaihtoehtoehtoina on muun muassa aromaterapeuttista, shiatsu- ja refleksologista hierontaa. Kehohoitoina kylpylä tarjoaa muun muassa merilevä-, suklaa-, viini- ja mutakääreitä.
Hintataso: 55-minuuttinen kuumakivihieronta 60 euroa, shampanja-erikoishoito (kuorinta, kääreet ja kosteutusvoide) 80 minuuttia, 108 euroa.
4. Gloria Palace Amadores
Thalasso & Hotel
Puerto Ricosta noin kilometrin päässä sijaitseva Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel on rakennettu kallion laelle vuonna 2004. Hotellin yhteydessä on lähes 2000 neliötä kattava Talasoterapia Canarias -kylpyläkeskus, jotka avautuu näkymä merelle. Kylpylän erikoisuutena on kiinteyttävä Get in Shape -hoitoallas, jonka teho perustuu eriasteiseksi lämmitettyyn virtaavaan meriveteen ja 31 vesihierontapisteeseen.
Hoidot: Erilaisia merilevähoitoja, kylpyjä ja vesihierontaa sekä hierontaa, Ayurveda-hoitoja ja erilaisia kauneudenhoitopalveluja, kuten suklaaterapiaa. Keskuksessa on tarjolla myös hoitokuureja, esimerkiksi tupakasta vieroittamiseen.
Hintataso: Kaksi tuntia Get In Shape -altaassa 18 euroa, 90 minuuttia shiatsu-hierontaa 75,50 euroa.
5. Palm Beach
Retrotyyliä edustava Palm Beach sijaitsee aivan Gran Canarian saaren eteläkärjessä Maspalomasissa. Hotellin yhteydessä on 2000-neliöinen kylpyläkeskus.
Hoidot: Erilaisia hierontapalveluita, Thalasso- ja aromaterapiaa, Ayurveda-hoitoja, erilaisia erikoiskylpyjä, kuten kuumakivikylpy, itämainen Rasul-kylpy ja suolavesikylpyjä.