torstai 21. heinäkuuta 2016

Vielä ehdit kaupunkilomalle tänä kesänä - katso parhaat hinnat 5 kohteeseen

Torstai 21.7.2016 klo 15.34

  
Suomalaisten rakastamiin kaupunkikohteisiin on yhä tarjolla edullisia lentoja. Lontoo, Berliini, Budapest, Dubrovnik ja Praha eivät syö koko budjettia - ainakaan lentojen osalta.
Budapestiin pääsee loppukesästä halvimmillaan 134 eurolla.
Budapestiin pääsee loppukesästä halvimmillaan 134 eurolla. (MOSTPHOTOS)
1. Halvoilla lennoilla Lontooseen
Ison-Britannian pääkaupunki Lontoo on suosittu matkailukaupunki ympäri vuoden, mutta erityisen tunnelmallinen kesäkuukausina. Loppukesän kaupunkiloma Lontoossa sujuu puistoissa seikkaillen, nähtävyyksiä katsellen ja ostoksia tehden.
Lontoo tunnetaan melko kalliina kaupunkina, mutta halvat lennot kompensoivat mukavasti matkan hintaa. Lisäksi kaupungissa on mahdollista majoittua edullisesti, jos on valmis tinkimään mukavuuksista tai majapaikan sijainnista.
Halvimmat loppukesän lennot Helsingistä Lontooseen maksavat 127 euroa, ja sisältävät edestakaiset lennot sekä käsimatkatavarat kymmeneen kiloon saakka. Edullisia lentoja on tarjolla myös muille matkapäiville.
Lontoon tarjouslentojen esimerkkipäivät:
18.-22.8.
19.-23.8.
23.-29.8.
25.-29.8.
2. Edullinen loppukesän loma Berliinissä
Saksan Berliini on aina trendikäs kaupunkikohde, joka on parhaimmillaan juuri kesällä. Kaupungin historia, edullinen hintataso, monipuoliset nähtävyydet ja kauniit puistot saavat viihtymään kaupungissa pidempäänkin.
Edullista kaupunkikohdetta etsivälle Berliini on loistava valinta, sillä kaupunki tarjoaa runsaasti pienelle budjetille sopivia majoitusvaihtoehtoja - edullisista ravintoloista ja muista ruokapaikoista puhumattakaan. Kaupungissa on myös helppo liikkua jalkaisin.
Berliiniin on tarjolla edullisia lentoja läpi vuoden, ja halvimmat loppukesän lennot maksavat tällä hetkellä 143 euroa. Hinta sisältää suorat meno-paluulennot, ruumaan laitettavat matkatavarat sekä tarjoilun lennoilla.
Berliinin tarjouslentojen esimerkkipäivät:
5.-13.8.
7.-13.8.
10.-16.8.
17.-23.8.
25.-31.8.
3. Nappaa halpa matka Budapestiin
Unkarin pääkaupunki Budapest hurmaa matkailijan kauniilla arkkitehtuurilla ja edullisella hintatasolla. Budan ja Pestin kaupunginosiin jakautuva pääkaupunki on tunnettu juurikin kulttuurista ja arkkitehtuurista.
Halpaa matkakohdetta etsivä matkailija löytää Budapestistä mielenkiintoista koettavaa. Kaupungin ravintolatarjonta, hyvät shoppailumahdollisuudet ja Tonavan kauniit ranta-alueet tarjoavat matkailijalle elämyksiä.
Loppukesän halvimmat Budapestin-lennot maksavat 134 euroa sisältäen suorat edestakaiset lennot sekä käsimatkatavarat kymmeneen kiloon saakka.
Budapestin tarjouslentojen esimerkkipäivät:
14.-16.8.
16.-23.8.

ARTIKKELI JATKUU ILMOITUKSEN JÄLKEEN

18.-25.8.
23.-30.8.
28.-30.8.
4. Koe suosittu Dubrovnik halvalla
Kroatian kohteet ovat nousseet viime vuosina erittäin suosituiksi, sillä läheinen sijainti, lämmin ilmasto ja halpa hintataso ovat omiaan houkuttelemaan matkailijoita.
Loma Etelä-Kroatiassa sijaitsevassa Dubrovnikissa kuluu nopeasti vanhassakaupungissa tallustellen, muureilla maisemia katsellen sekä tietysti syöden ja shoppaillen. Kaupungista voi tehdä helposti myös päiväretken Dubrovnikin edustalla sijaitsevalle Lokrumin saarelle.
Halvimmat jäljellä olevat Dubrovnikin-lennot maksavat 206 euroa ja sisältävät suorat edestakaiset lennot sekä käsimatkatavarat kymmeneen kiloon saakka. Halpoja lentoja on tarjolla niukasti, joten tarjoukseen on syytä tarttua mahdollisimman nopeasti.
Dubrovnikin tarjouslentojen esimerkkipäivät:
10.-17.8.
24.-31.8.
5. Matkusta Prahaan pikkurahalla
Tšekin pääkaupunki Praha on tunnettu edullisesta hintatasostaan. Kesäisin Prahan suosio matkakohteena räjähtää, mutta hinnat ovat yhä maltilliset ja lentojakin on vielä tarjolla.
Praha sopii kaupunkiloman kohteeksi matkailijalle, joka on kiinnostunut historiallisesta arkkitehtuurista, entisten neuvostomaiden kulttuurista sekä tuhdista ruoasta. Prahan läheisyys tekee siitä vaivattoman kohteen suomalaismatkailijoille.
Halvimmat loppukesän lennot Helsingistä Prahaan maksavat 129 euroa ja sisältävät suorat edestakaiset lennot sekä käsimatkatavarat kymmeneen kiloon saakka.
Prahan tarjouslentojen esimerkkipäivät:
15.-17.8.
22.-26.8.
24.-31.8.
26.-31.8.
Hinnat on tarkistettu Rantapallo.fistä 21.7.2016 kello 13.30.
INKA KHANJI / RANTAPALLO.FI

Kommentoi (0)

Piilota
LUKIJOIDEN KOMMENTITKeskustelun säännöt
Ilmianna asiaton kommentointi klikkaamalla megafonia.