Diabeetikon Nopea ja Helppokardemummakakku
6 dl | vehnäjauhoja | |
2 tl | leivinjauhetta | |
1 dl | hedelmäsokeria | |
1 rkl | kardemummaa | |
100 g | voita t. margariinia | |
2 | munaa | |
2 dl | maitoa | |
pinnalle: | mantelilastuja ja/tai raesokeria |
Ohjeet
Sekoita keskenään kuivat aineet ja sulatettu rasva.
Vatkaa munat ja maito sekaisin ja lisää taikinaan.
Kaada taikina voideltuun,korppujauhotettuun,tasapohjaiseen vuokaan,jossa saa mielellään olla irtoreuna.
Ripottele pintaan mantelilastuja ja / tai raesokeria.
Paista 155 asteessa uunissa alimmalla ritilätasolla n. tunnin ajan..
Tämä paistetaan 25 astetta alemmalla lämmöllä,koska on tehty hedelmäsokeriin.
Peitä loppuvaiheessa,jos pinta alkaa tummua liikaa.