perjantai 18. maaliskuuta 2016

Diabeetikon Nopea ja Helppokardemummakakku

Reseptiä katsottu 9 911 kertaa
Valmistusaika 30 - 60 min Ostoslistalle Tulosta Vain resepti

Raaka-aineet

6 dlvehnäjauhoja
2 tlleivinjauhetta
1 dlhedelmäsokeria
1 rklkardemummaa
100 gvoita t. margariinia
2munaa
2 dlmaitoa
pinnalle:mantelilastuja ja/tai raesokeria

Ohjeet

Sekoita keskenään kuivat aineet ja sulatettu rasva.
Vatkaa munat ja maito sekaisin ja lisää taikinaan.
Kaada taikina voideltuun,korppujauhotettuun,tasapohjaiseen vuokaan,jossa saa mielellään olla irtoreuna.
Ripottele pintaan mantelilastuja ja / tai raesokeria.
Paista 155 asteessa uunissa alimmalla ritilätasolla n. tunnin ajan..
Tämä paistetaan 25 astetta alemmalla lämmöllä,koska on tehty hedelmäsokeriin.
Peitä loppuvaiheessa,jos pinta alkaa tummua liikaa.