perjantai 18. maaliskuuta 2016

Jauhelihasta 5 minuutissa valmis ateria

Perjantai 12.2.2016 klo 16.15
 
  
Samalla kun pasta kiehuu, valmistat sille helpon kastikkeen jauhelihasta. Viimeistele kastike sinihomejuustolla.
Jos et halua laittaa kastikkeeseen sinihomejuustoa, ripottele päälle juustoraastetta.
Jos et halua laittaa kastikkeeseen sinihomejuustoa, ripottele päälle juustoraastetta. (RONI LEHTI)
Nopea jauhelihakastike
1 iso sipuli
1 rkl öljyä
400 g naudan jauhelihaa (muukin jauheliha käy)
2 tlk (à 400 g) tomaattimurskaa
1 tl sokeria
mustapippuria myllystä
1/2 tl suolaa (jos tarve vaatii)
1/2 paketti (à 170 g) sinihomejuustoa
1. Kuullota hienonnettu sipuli rasvassa. Siirrä sivuun.
2. Ruskista jauheliha.
3. Lisää joukkoon sipuli, tomaattimurska ja mausteet. Kuumenna.
4. Murenna joukkoon sinihomejuusto. Tarkista maku, tarvittaessa lisää suokaa.
5. Tarjoa pastan kanssa.
EEVA PALJAKKA eeva.paljakka@ilmedia.fi