Jauhelihasta 5 minuutissa valmis ateria
Perjantai 12.2.2016 klo 16.15
Samalla kun pasta kiehuu, valmistat sille helpon kastikkeen jauhelihasta. Viimeistele kastike sinihomejuustolla.
Nopea jauhelihakastike
1 iso sipuli
1 rkl öljyä
400 g naudan jauhelihaa (muukin jauheliha käy)
2 tlk (à 400 g) tomaattimurskaa
1 tl sokeria
mustapippuria myllystä
1/2 tl suolaa (jos tarve vaatii)
1/2 paketti (à 170 g) sinihomejuustoa
1. Kuullota hienonnettu sipuli rasvassa. Siirrä sivuun.
2. Ruskista jauheliha.
3. Lisää joukkoon sipuli, tomaattimurska ja mausteet. Kuumenna.
4. Murenna joukkoon sinihomejuusto. Tarkista maku, tarvittaessa lisää suokaa.
5. Tarjoa pastan kanssa.