perjantai 18. maaliskuuta 2016

Keittoja

KIRKAS LOHIKEITTO

Lohikeitto ei aina kaipaa edes kermaa.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
5-6 annosta
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!
Kirkas lohikeitto

Ainekset

1 lvettä
400 gPerunoita
1 ps (250 g)Apetit Kotimainen Porkkanaviipaleita
50 g (200 g)Apetit Kotimainen Sipulikuutioita
400 glohifileetä paloiteltuna (* tai
1 rs (300 gApetit Kirjolohisuikaleita
2-3 tlsuolaa

(hienonnettua tilliä)
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)

Valmistusohjeet

Kiehauta vesi kattilassa. Lisää kuoritut ja lohkotut perunat, porkkanaviipaleet ja sipuli. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua noin 10 minuuttia. Lisää lohi. Kuumenna kiehuvaksi. Nosta kattila liedeltä ja mausta keitto suolalla ja tillillä. Tarjoa hyvän leivän kera.