lauantai 19. maaliskuuta 2016

Pääsiäismenu

 

Tähän on koottu yhteensä 50 herkullista pääsiäiseen sopivaa reseptiä. Ne on poimittu Helsingin Sanomien arkistosta. Osa resepteistä on ihan uusia, kuten kokki Henri Aléninsuunnittelema pääsiäismenu, jossa on herne-pinaatticocottea ja lohenmätiä,uunissa haudutettua karitsankylkirullaa ja jälkiruuaksi rommibaba, rahkamoussea ja lämmintä passiolientä.
Myös lammasruuille sopivia juomia HS:n raati maisteli äskettäin. Muhevia juomia etsittiin tällä kertaa uudesta maailmasta.
Klikkaa haluamaasi ruokaa sieltä saat valmistusohjeen.

 

 

 

 

 

Alkupalat


ELVI RISTA
Kukkakaalipihvit ja linssi-kasviskuskus.
Kukkakaalipihvit ja linssi-kasviskuskus.
Pääruuat


ELVI RISTA
Ruusukaali-pähkinälisäke.
Ruusukaali-pähkinälisäke.
Lisäkkeet


ELVI RISTA
Jäädytetyt pashat.
Jäädytetyt pashat.
Jälkiruuat


ELVI RISTA
Sitruunainen rahkakakku.
Sitruunainen rahkakakku.
Leivonnaiset