keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

PITKÄN AVIOLIITON SALAISUUS

82 vuotta naimisissa: Tämä on pitkän onnemme salaisuus

Keskiviikko 4.3.2015 klo 21.32

  
Yli satavuotias kaksikko luottaa elämässään varsin simppeleihin perusasioihin, kerto The Journal News.
Aikanaan kadulla kohdanneet Duranord ja Jeanne Veillard ovat yhä rakastuneita.
Aikanaan kadulla kohdanneet Duranord ja Jeanne Veillard ovat yhä rakastuneita. (AP)
Haitista Yhdysvaltoihin muuttanut Duranord Veillard juhli lauantaina 108-vuotissyntymäpäiviään. Juhlat olivat kuitenkin poikkeuksellisen suuret, sillä samalla juhlistettiin myös hänen puolisonsa Jeannen 105-vuotispäiviä, sekä kaksikon 82 vuotta kestänytta avioliittoa. Veillardeilla on viisi lasta, 12 lapsenlasta ja 14 lapsenlapsenlasta.
Merkkipäivän kunniaksi Veillardit kutsuivat perheensä ja ystäviensä lisäksi myös median paikalle viettämään yhteisjuhliaan. Huomio kiinnittyi paitsi pariskunnan pitkään ikään, myös ilmiselvään onnellisuuteen. He istuivat vierekkäin, ja hyväilivät välillä toistensa käsiä.

Tämän lisäksi pariskunta harrastaa yhteisiä päiväunia. Niitä otetaan usein, ja monesti jo varsin varhaisessa vaiheessa päivää. Näillä keinoilla Veillardit uskovat elävänsä vielä pitkään ja onnellisina.Kuinka Veillardit ovat sitten onnistuneet elämään näin kauan, ja rakastuneina? Salaisuudet eivät ole kovinkaan monimutkaisia. Duranord Veillardin mukaan kiitos kuuluu jumalalle. Lisäksi hän kertoi elämäntavoistaan, jotka ovat varsin säntilliset. Mies nousee ylös joka aamu viideltä ja tekee ensin viidestä seitsemään punnerusta. Aamiaiseksi pariskunta syö aina kaurapuuroa ja tuoreita hedelmiä. Lounas ja päivällinen taas koostuvat kalasta ja vihanneksista.
MARIANNE ZITTING
T
Klikkaa T, jos artikkeli on mielestäsi tärkeä?