maanantai 2. maaliskuuta 2015

Unta lentokentällä

Helsinki-Vantaalla voi levätä uniputkissa

Maanantai 2.3.2015 klo 14.16

  
Helsinki-Vantaan lentokenttä on Euroopan ensimmäinen uniputkia tarjoava lentokenttä.
Uniputket ovat herättäneet kiinnostusta etenkin portilla 18.
Uniputket ovat herättäneet kiinnostusta etenkin portilla 18. (FINAVIA)
Uniputki tarjoaa suojaa valolta ja hälinältä.
Uniputki tarjoaa suojaa valolta ja hälinältä. (FINAVIA)
GoSleep-uniputket ovat suomalainen keksintö, joka tarjoaa matkustajalle rauhaa ja yksityisyyttä vilkkaalla lentokentällä. Se on ergonominen sängyksi muuntuva istuin, jossa matkustaja voi levätä muiden katseilta, hälinältä ja valolta suojautuen. Putkessa on tilaa käsimatkatavaroille ja pistorasia esimerkiksi mobiililaitteiden lataamista varten.
- Haluamme tarjota matkustajille mahdollisuuden stressittömään matkustukseen ja lepohetkeen lentojen välillä. Helsinki-Vantaalla on paljon vaihtomatkustajia, jotka ovat saattaneet valvoa vuorokauden putkeen tai kärsivät jet lagista. Uskon, että palvelulle on täällä aidosti kysyntää, Helsinki-Vantaan apulaisjohtaja Heikki Koski Finaviasta kertoo.
Uniputket ovat olleet käytössä helmikuun puolivälistä lähtien ja palaute on Finavian mukaan ollut hyvää. Putkia on Helsinki-Vantaalla vajaa parikymmentä.
Google-mainokset
Jos lento lähtee aikaisin
...yövy edullisesti Eurohostelissa ja lähde aamulla virkeänä matkaan!
www.eurohostel.eu/fi
Tarjousmajoitus Levi
Löydä nyt lomamajoitus helposti. Takuulla halvin hinta - Testaa!
hotels.momondo.fi/Levi
Helsinki-Vantaa valittiin viime vuonna maailman kolmanneksi uniystävällisimmäksi lentokentäksi kansainvälisen lentoasemien lepo- ja nukkumismahdollisuuksia arvioivan SleepingInAirports.com -sivuston toimesta.
Finavia panostaa voimakkaasti matkustajakokemuksen kehittämiseen. Yhteistyössä matkustajien kanssa tehdyt kehityshankkeet ovat poikineet lentoasemalle muun muassa joogaa, Kainuu-lepotilan, kirjanvaihtopisteen ja taidegallerian. Myös kaupallista tarjontaa uudistetaan.