maanantai 28. maaliskuuta 2016

70-vuotiaalla ikimuistoinen pääsiäinen – voitti pikkurahalla yli 2 miljoonaa!

SUPERVOITTO 
Tällaista saalista ei yksikään pääsiäistipu pystynyt munimaan. Iäkkään pelurin kori pursusi seteleitä yli kahden miljoonan euron edestä.
Pääsiäissunnuntai ei unohdu koskaan 70-vuotiaalta ruotsalaismieheltä. Hänen 31 euron satsauksensa Rommen raveihin pesi 2,2 miljoonan euron voiton. Sundsvallilainen peluri osasi ainoana supervaikeaksi äityneen V75-rivin ja vei koko muhkean jakosumman.

Trav 365:n tavoittama voittaja seurasi V75-rivin kehittymistä kotonaan. Ennen kahta viimeistä lähtöä hän alkoi aavistaa satumaisen tuurinsa kestävän loppuun asti. Siihen asti hänen kaksi varmaksi rastimaansa hevosta oli voittanut, ja suuryllättäjät löytyivät myös hänen pelilapultaan.

– Sanoin vaimolleni, että jos Örjan (Kihlström) voittaa kuudennen ja Bergh (Robert) viimeisen kohteen, olen aika varma, että koko potti tulee minulle, mies kertoo Trav 365n haastattelussa.

Ja näin kävi. Berghin ajama Picasso Sama oli miehen kolmas varma, ja kun se leikkasi päätöskohteessa maalilinjan ensimmäisenä, juhlat olivat valmiit.

Tai olisivat voineet olla.

– 20,5 miljoonaa kruunua on niin paljon rahaa, ettei sitä käsitä. Eihän sellaista summaa voi edes juhlia. 100 000 kruunun voittoa olisi voinut juhlia. Syödään vähän hyvää ruokaa, mietitään ehkä jonkinlaista reissua ja autetaan sen jälkeen lapsia, voittaja suunnittelee.

On Track Piraten oli yksi ruotsalaismiehen kolmesta varmasta.

70-vuotias voittaja on harrastanut pelaamista vuosikaudet.

– Olen silloin tällöin voittanut, mutta hävinnyt myös monta kertaa. Nyt olen plussalla ja voin alkaa elää.

Ruotsalaisen voittama summa on yksi isoimmista ravivoitoista kautta aikojen. Suomen raveissa suurin voitto on miljoona euroa, jonka peliguru Jorma Vuoksenmaan kolmen hengen pelikimppa rohmusi neljä vuotta sitten Kuopion Toto75-kierroksella.