torstai 24. maaliskuuta 2016

Mainos Terveystalo: Lääkärin vastaanotto omassa puhelimessa - uusi sovellus auttaa

Tiistai 22.3.2016 klo 10.13
 
  
Omat terveystiedot kulkevat jatkossa mobiilisovelluksen mukana taskussasi. Terveystalo on ensimmäisenä Suomessa kehittänyt mobiilisovelluksen, joka auttaa huolehtimaan omasta terveydestä.


Terveystalon Oma Terveys -sovellukseen on ajanvarauksen lisäksi koottu kaikki asiakkaan terveystiedot.
− Asiakas voi ajasta ja paikasta riippumatta seurata omaan terveydentilaansa liittyviä tietoja. Palvelussa näkyvät mm. lääkemääräykset, diagnoosit, laboratorio- ja kuvantamistutkimukset, tulevat ja menneet vastaanottoajat ja asiakasta hoitaneet asiantuntijat, allergiat, rokotukset sekä terveydentilan seurantatiedot, Terveystalon johtava ylilääkäri Juha Tuominen kertoo.
Asiantuntija on myös lähellä, sillä huhtikuusta lähtien Oma Terveys avaa myös chat-palvelun asiakkailleen.
− Chatin kautta on mahdollista ottaa yhteyttä asiantuntijaan ja järjestellä vastaanottonsa myös sitä kautta, Tuominen jatkaa.
Sähköinen asiointi kasvaa
Yli puolet Terveystalon ajoista varataan netissä tai mobiililla.
− Nopeutuneen elämänrytmin ja elämän yllätyksellisyyden vuoksi on tärkeää, että ajanvaraus ja asiakasneuvonta ovat asiakkaiden saavutettavissa puhelimitse sekä verkko- ja mobiilisovellusten kautta vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Terveystalon ajanvaraussovelluksia on ladattu jo yli 140 000 kertaa, valottaa Tuominen.
Ihmisten kiinnostus omaa terveyttään kohtaan kasvaa jatkuvasti.
− Palvelumme mahdollistaa vastaanotolla yhdessä asiantuntijan kanssa asetettujen tavoitteiden seurannan, joista voi tilata myös muistutuksia. Palveluun voi asettaa rajoja esimerkiksi verenpaineelle tai sokeriarvoille, joiden ylittyessä tai alittuessa tieto välittyy hoitajalle.

Terveys omiin käsiin
Sähköiset terveyspalvelut auttavat tarkkailemaan omaa terveydentilaa ja helpottavat hoitavien ammattilaisten työtä.
− Sairauksien hoidossa onnistuminen riippuu ratkaisevasti siitä, miten potilas itse ymmärtää hoidon tavoitteet ja sitoutuu niihin, koska hoito tapahtuu ihmisen omassa arjessa eikä vastaanotolla. Elämäntavoista huolehtiminen ei ole aina kivaa, mutta kun itse näkee niiden merkityksen, motivaatio kasvaa kummasti.
Oma Terveys -palvelu edellyttää tunnistautumista pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, jonka jälkeen palveluun voi asettaa itselleen salasanan.
Mobiilisovellus on ladattavissa sovelluskaupoissa (Windows Phone Store, App Store tai Google Play Store).
Ota Oma Terveys käyttöösi lataamalla mobiilisovellus tai kirjaudu osoitteessa www.terveystalo.com/omaterveys