maanantai 29. helmikuuta 2016

Viking Linen laivat uudistuivat

Torstai 18.2.2016 klo 14.37
 
  
Viking Linen Turusta Tukholmaan seilaavat laivat lähtevät hiihtolomareissuille uudistettuina. Otimme selvää, mitä punaisilla laivoilla on muutettu.
M/S Amorella on saanut uuden kalustuksen.
M/S Amorella on saanut uuden kalustuksen. (VIKING LINE/TUUKKA ERVASTI)
Osa M/S Amorellan entisistä neljän hengen hyteistä on nyt comfort-hyttejä, joissa nukutaan parivuoteessa.
Osa M/S Amorellan entisistä neljän hengen hyteistä on nyt comfort-hyttejä, joissa nukutaan parivuoteessa. (VIKING LINE/TUUKKA ERVASTI)
Moni hiihtolomailija suuntaa laivareissulle uudistuksia läpikäyneellä laivalla. Viking Line on saanut Turku-Tukholma -reitilleen hiihtolomasesongin liikenteeseen kaksi uudistettua alusta. Uudistuksia ovat kokeneet M/S Amorella ja M/S Viking Grace.
Molemmat Suomen ja Ruotsin välillä liikennöivät yhtiöt uusivat kovassa käytössä olevia laivojaan jollain tavoin lähes vuosittain. Tallink-Silja esimerkiksi uudisti Helsingin-laivojensa DeLuxe-hyttiensä ilmettä muun muassa uusin tekstiilein. Silja Serenadelle remontoitiin myös Muumi-perhehyttejä.
M/S Amorellan ravintolakannen näköalakäytävä nyt.
M/S Amorellan ravintolakannen näköalakäytävä nyt. (VIKING LINE/TUUKKA ERVASTI)
M/S Amorella on kokenut yleisilmeen kohennuksen. Ravintolakerrokseen on tullut lisää tilantuntua kaiteita poistamalla ja uudella sisustuksella. Laivan yökerhoon on rakennettu näyttävä led-seinä ja kalustus on uusittu.
Lisäksi 37 hyttiä on kokenut muodonmuutoksen. Entisistä neljän hengen hyteistä on kehkeytynyt kahden hengen hyttejä, joissa yöpyjä nukkuu Viking Graceltakin tutussa parivuoteessa. Pintojen lisäksi myös hytin valaistusta on modernisoitu.
Viking Linen lippulaiva M/S Viking Gracella on ehostettu aluksen spa-osastoa.
M/S Viking Gracen span hoitotilat on uusittu.
M/S Viking Gracen span hoitotilat on uusittu. (VIKING LINE/TUUKKA ERVASTI)
- Spa-osasto on ollut niin suosittu, että olemme joutuneet rajoittamaan kävijämäärää, että kävijöiden mukavuus säilyisi, Viking Linen tiedotuspäällikkö Christa Grönlund kertoo Iltalehdelle.
Osastolle on rakennettu uusi, isompi sauna, ja spa-osasto on saanut entisen vip-saunan lisäksi toisen. Molemmissa vip-saunoissa on oma poreallas ja merinäköala altaalta. Myös hoitotilat on uudistettu.
M/S Viking Gracen saunasta on merinäköala.
M/S Viking Gracen saunasta on merinäköala. (VIKING LINE/TUUKKA ERVASTI)
Aluksen kolme lapsille ja nuorille suunnattua tilaa ovat kukin saaneet uusia pintoja. Erityisesti on satsattu teineille suunnattuun pelitarjontaan. Tanssijoilla on entistä enemmän tilaa Retro-ravintolassa.
M/S Viking Gracen nuorten pelihuone on kokenut muutoksen.
M/S Viking Gracen nuorten pelihuone on kokenut muutoksen. (VIKING LINE/TUUKKA ERVASTI)
Punaisten laivojen taxfree-tuotevalikoima on kasvanut uusilla merkeillä. Valikoimiin on tullut muun muassa tanskalaisen muotoilijan Georg Jensenin tuotteita sekä Rituals-kauneudenhoitotuotteet.
- M/S Viking Gracen Victoria´s Secret-myymälä pääsi lajissaan viime vuonna maailman 30 eniten myyvän joukkoon, Grönlund kertoo
Kilpaileva yhtiö puolestaan lanseerasi loppuvuonna Itämeren ensimmäisen Desiqual-myymälän Silja Serenadella. Shoppailu on laivareissullakin monen kohokohta.
Huhtikuun aikana Viking Line uudistaa vielä M/S Gabriellan. Helsinki-Tukholma -reitillä liikennöivä alus saa muun muassa kokonaan uudistetun ravintolamaailman.
KATARIINA LEHTIKANTO