lauantai 25. kesäkuuta 2016

Kun grillaat laadukkaita makkaroita, vaadi myös lisukkeilta parasta

Tiistai 21.6.2016 klo 11.35

  

Pippuri.fi:n keittiömestari Risto Mikkola näyttää, miten saat helpot, mutta ylelliset kaveri makkaralle.


Loading...
A
00:00:00
C
E
R
Grillimakkarat
3 pakettia laadukasta makkaraa (esim. HK:n Maakarit-sarjasta Nurnbergin Gunther ja Marokon Hassan sekä Kabanossi Rio Picante)
1. Grillaa makkarat paketissa olevan ohjeen mukaisesti
Grillatut parsat
1 pkt vihreää parsaa
suolaa, pippuria
1. Kuori parsat. Grillaa parsat 3 minuuttia koko ajan käännellen.
2. Mausta suolalla ja pippurilla.
Myös sinappikaviaari ja dressing valmistuvat grillissä.
Myös sinappikaviaari ja dressing valmistuvat grillissä. (PASI LIESIMAA)
Sinappidressing
2 rkl vahvaa sinappia
2 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl sokeria
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
3 dl rypsiöljyä
1. Yhdistä sekoituskulhossa kaikki muut raaka-aineet paitsi rypsiöljy.
2. Vatkaa rypsiöljy joukkoon hitaasti valuttamalla koko ajan sekoittaen.
Sinappikaviaaria
1 dl vettä
½ dl valkoviinietikka
1 dl sokeria
1 tl suola
1 dl sinapinsiemeniä
1. Laita kaikki aineet kattilaan ja keitä n. 15 minuuttia.
Makkaroista ja parsasta saa näyttävän tarjottavan.
Makkaroista ja parsasta saa näyttävän tarjottavan. (PASI LIESIMAA)
Cxense Display
EEVA PALJAKKA eeva.paljakka@iltalehti.fi 
VIDEO: PASI LIESIMAA