maanantai 27. kesäkuuta 2016

Suurin osa käyttää vain näitä viittä seksiasentoa

Sunnuntai 26.6.2016 klo 20.00

  

Kama Sutra ja uudemmat seksioppaat pursuavat kaikenlaisia asentoneuvoja.
Lähetyssaarnaaja on intiimi ja suosittu asento.
Lähetyssaarnaaja on intiimi ja suosittu asento. (MOSTPHOTOS)
Brigitten mukaan suurin osa ihmisistä suosii kuitenkinkin näitä viittä perusasentoa. Kuulutko sinäkin heihin?
1. Lähetyssaarnaaja
Vanha tuttu klassikko pitää yhä pintansa. Vaikka asentoa tylsäksi parjataankin, on jokainen pariskunta sitä käyttänyt. Onhan kasvotusten rakasteleminen äärimmäisen intiimiä.
2. Lusikka
Lusikka-asennossa rakasteleminen maksimoi läheisyyden. Ihokontakti kun on maksimaalinen. Sitäpaitsi sen aikana on helppo stimuloida klitorista, joten nautinnollisuuskin voi olla huippuluokkaa.
3. Doggy-style
Takaapäin rakasteleminen on monesta nautinnollisinta. Mies saa ihailla naisen peppua, ja nainen taas tuntee peniksen tunkeutuvan ekstrasyvälle. Kaikki naiset eivät kuitenkaan takaapäin rakastelusta pidä. Joidenkin mielestä asento voi olla epämukava tai jopa tuskallinen.
4. Seisaallaan
Joskus himot halutaan tyydyttää niin rivakasti, ettei ennätetä sänkyyn asti. Seisaallaan rakasteleminen onnistuu parhaiten, kun molemmat ovat suunnilleen samanpituisia. Suuri pituusero vaatii jo jonkinmoista akrobatiaa - tai korkeita korkoja!
5. Ratsastaja
Ratsastuksessa plussaa on se, että koska nainen on päällä, pääsee hän päättämään tahdista. Tämä helpottaa orgasmin saamista.