maanantai 27. kesäkuuta 2016

Kuumempaa kesäseksiä! Seksiterapeutin neljä salaisuutta

Keskiviikko 8.6.2016 klo 20.55

  

Seksuaaliterapeutti paljastaa parhaat niksinsä Psychology Todayssa.
Kesällä kannattaa testata uusia paikkoja seksille.
Kesällä kannattaa testata uusia paikkoja seksille. (MOSTPHOTOS)
Seksuaaliterapeutti Laurie J. Watsonin mukaan nämä niksit on testattu tai tutkittu, ja toimiviksi todettu.
1. Etsi romanttinen paikka
Journal of Sexual Medicine -lehdessä ilmestyneen kanadalaistutkimuksen mukaan yksi naisten yleisimmistä seksifantasioista on jossain unelmapaikassa rakastaleminen. Eivätkä miehetkään varmasti pane pahakseen seksiä uudessa ympäristössä. Kokeile vaikkapa hiekkarantaa!
2. Enemmän suuseksiä
Saman tutkimuksen mukaan yksi sekä miesten että naisten yleisimmistä fantasioista on suuseksin saaminen. Watsonin mukaan moni hänen vastaanotolleen saapuvista pareista on jopa ajautumassa eroon juuri suuseksin puutteen takia.
3. Hauduttele himoa
Ennakko-odotukset tekevät parisuhdeseksistä kuumempaa. Vihjaile ja kiusoittele, flirttaile kumppanillesi ja laittaudu seksikkäästi - vaikkapa hivenen läpikuultava pusero sytyttää kummasti. Myös seksikäs tuoksu on plussaa.
4. Turhauta tarkoituksella
Tämä niksi toimii Watsonin mukaan vain niillä pareilla, joilla ei ole ongelmia seksuaalisuutensa suhteen. Hän neuvoo vaihtamaan johtajan roolia: toinen saa määrätä aina vuorollaan tahdin. Kumppanille pitää antaa varoitus, että yhden kerran tämän kesän aikana häntä kiihotetaan mutta hänen ei anneta laueta. Tulevan turhautumisen pelko tekee muista seksikerroista superkiihkeitä.