sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Täältä löydät vielä mökin juhannukseksi

Perjantai 10.6.2016 klo 13.16
 
  
Etelä-Suomesta on jo vaikeaa löytää vapaana olevaa järvenrantamökkiä juhannukseksi. Pohjois-Suomesta sitä vastoin voi vielä löytää hyvätasoisiakin mökkejä.
KUUSAMO Rukalla olisi mahdollista majoittua papin talossa. Alueella voi harrastaa esimerkiksi kanoottimelontaa, veneilyä ja sup-lautailua. Lähettyvillä on myös nuotiopaikkoja kuten kota, laavu ja avotulipaikka.
KUUSAMO Rukalla olisi mahdollista majoittua papin talossa. Alueella voi harrastaa esimerkiksi kanoottimelontaa, veneilyä ja sup-lautailua. Lähettyvillä on myös nuotiopaikkoja kuten kota, laavu ja avotulipaikka. (GOFINLAND)
Jos mielii vielä löytää vuokramökin juhannukseksi, saattaa joutua tinkimään etäisyydestä ja mökkien tasosta.
- Näyttää siltä, että Etelä-Suomesta on jo varsin vaikeaa löytää vapaana olevaa mökkiä. Ainakin varustelutasosta voi joutua tinkimään. Jos kriteerinä on ranta, on myöskin näitä vaikea löytää. Pohjois-Suomesta sitä vastoin voi vielä löytää erittäin hyvätasoisiakin mökkejä juhannukseksi, kommentoi Gofinladin liiketoimintapäällikkö Paula Jokisalo.
Hän sanoo, että perheille ja pienille seurueille sopivan kokoiset mökit menevät aina ensimmäisenä. Myös paremman varustetason mökit ovat haluttuja.
Mökkejä voi yritää varata vielä viime hetkilläkin, varsinkin jos on valmis matkustamaan pidempiäkin matkoja ja vaikkapa Lappiin.
Viime hetkellä varattavissa on yleensä molempien ääripäiden tarjontaa: hulppeita ja hintavia luksustaloja sekä varustetasoltaan vaatimattomampia ja pieniä mökkejä, joihin ei välttämättä mahdu kokonaista perhettä.
Lomamökkejä ja -asuntoja vuokraava Gofinland kävi läpi mökkien viimehetken tarjontaa. Alla esimerkkejä joistakin vapaana olevista mökeistä. Nämä mökit olivat vielä vapaana ainakin torstaina iltapäivällä.
Iltalehti ja Gofinland kuuluvat samaan Alma media -konserniin.
LOVIISA Noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä pääsisi vielä viettämään lomaa Suomenlahden rannelle. Hirsihuvila sijaitsee golf-keskuksen ja tenniskenttien läheisyydessä.
LOVIISA Noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä pääsisi vielä viettämään lomaa Suomenlahden rannelle. Hirsihuvila sijaitsee golf-keskuksen ja tenniskenttien läheisyydessä. (GOFINLAND)
LOHJA Noin 40 kilometrin päässä Lohjasta sijaitseva mökki on Hauraveden läheisyydessä. Fiskarsin ruukkialue ja Mustion linna sijaitsevat noin 25 kilometrin päässä.
LOHJA Noin 40 kilometrin päässä Lohjasta sijaitseva mökki on Hauraveden läheisyydessä. Fiskarsin ruukkialue ja Mustion linna sijaitsevat noin 25 kilometrin päässä. (GOFINLAND)
LIEKSA Pohjois-Karjalassa voisi viettää vaikka luksustyylisen juhannuksen paritalohuoneistossa.
LIEKSA Pohjois-Karjalassa voisi viettää vaikka luksustyylisen juhannuksen paritalohuoneistossa. (GOFINLAND)
IKAALINEN Kartussa, Kyrösjärven rannalla sijaitseva pihasaunallinen hirsimökki on vielä vapaana. Mökiltä on matkaa Ikaalisten keskustaan matkaa kymmenisen kilometriä ja Ikaalisten Kylpylään viisi kilometriä.
IKAALINEN Kartussa, Kyrösjärven rannalla sijaitseva pihasaunallinen hirsimökki on vielä vapaana. Mökiltä on matkaa Ikaalisten keskustaan matkaa kymmenisen kilometriä ja Ikaalisten Kylpylään viisi kilometriä. (GOFINLAND)
KÄRKÖLÄ 95 kilometrin päässä Helsingistä lähdepohjaisen Likolammen läheisyydessä on vapaana perinteinen pikkumökki. Rannassa on yhteislaituri kahden muun vuokramökin kanssa ja oma vene.
KÄRKÖLÄ 95 kilometrin päässä Helsingistä lähdepohjaisen Likolammen läheisyydessä on vapaana perinteinen pikkumökki. Rannassa on yhteislaituri kahden muun vuokramökin kanssa ja oma vene. (GOFINLAND)