torstai 12. toukokuuta 2016

Herkuttele Tallinnassa - kolme upeaa ravintolaelämystä

Torstai 29.1.2015 klo 18.24
 
  
Tallinnan ravintolaelämä kukoistaa. Kaupunkiin on viime vuosina noussut useita huippupaikkoja, joissa sekä ruoka, että palvelu ovat kohdallaan.

(COLOURBOX)
Esittelyssä kolme tasokasta vaihtoehtoa: nämä Tallinnan keskustan parhaat ravintolat tarjoavat laadukkaan ruokakokemuksen, josta voit nauttia yllättävän edullisesti!
1. Horisont
Viikonloppumatkan kohokohta on illallinen Tallinnan kattojen ylle kohavassa Horisont-ravintolassa, josta voi ruokailun ohessa ihastella paitsi kaupunki- myös merimaisemaa. Ravintolan ruokalista on monipuolinen, ja kiireettömiä lomailtoja varten tarjolla on myös maistelumenu. Horisont sijaitsee Swissotel-hotellin ylimmässä kerroksessa aivan kaupungin keskustassa, joten ravintolassa on helppo vierailla.
2. Ö
Tallinnan vanhankaupungin tuntumassa sijaitseva ravintola Ö tarjoilee virolaisista raaka-aineista valmistettua ruokaa, ja ravintolan ruokalista vaihteleekin aina kauden raaka-aineiden mukaan. Ruoanvalmistuksessa käytetään välillä hyvin erikoisiakin menetelmiä, sillä Ö:n kokit kokeilevat mielellään perinteisiä valmistustapoja. Ruokalistalla on pelkästään maistelumenuja, joista voi valita neljän, kuuden tai kahdeksan annoksen menun.
3. Moon
Laivamatkailijoille helposti saavutettava Moon-ravintola sijaitsee aivan Tallinnan sataman tuntumassa, ja tarjoilee ronskista sijainnistaan huolimatta huipputason ruokaa. Monipuolinen ruokalista sisältää yksinkertaisia annoksia ja pohjoisia makuja, eivätkä annosten hinnat rokota lompakkoa liiaksi. Moonissa yhdistyvät gourmet-ruoka ja välittömän kodikas tunnelma, joten paikka sopii hyvin niillekin, jotka eivät toivo ravintolailtaansa liikaa jäykistelyä.